auto

Premieră: Noul Jaguar E-PACE facelift – ce modificări a suferit modelul compact

28 octombrie 2020, ora 10:23
Distribuie:

Anul 2020 este anul facelift-urilor pentru mai multe modele Jaguar. După ce a fost actualizat XFF-PACE, dar şi minor I-PACE şi XE, un update în toată regula îl primeşte şi E-PACE – cel mai accesibil crossover al mărcii britanice.

În stilul lui F-PACE, modificările au afectat ceva mai subtil exteriorul, însă în interior este acum o cu totul altă poveste. Iar sub capotă poate avea o motorizare plug-in hybrid!

În partea frontală modificările includ o diafragmă inferioară revizuită care încorporează un element de lamă distinctiv. Un nou design al plasei grilei de radiator este influențat de logoul Jaguar Heritage și are un finisaj Noble Chrome contemporan, în timp ce noile inserţii laterale vin cu emblema iconică Leaper. Citeşte articolul mai departe pentru a afla mai multe detalii, dar şi când va ajunge la Chişinău modelul, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram