Anul 2020 este anul facelift-urilor pentru mai multe modele Jaguar. După ce a fost actualizat XFF-PACE, dar şi minor I-PACE şi XE, un update în toată regula îl primeşte şi E-PACE – cel mai accesibil crossover al mărcii britanice.

În stilul lui F-PACE, modificările au afectat ceva mai subtil exteriorul, însă în interior este acum o cu totul altă poveste. Iar sub capotă poate avea o motorizare plug-in hybrid!

În partea frontală modificările includ o diafragmă inferioară revizuită care încorporează un element de lamă distinctiv. Un nou design al plasei grilei de radiator este influențat de logoul Jaguar Heritage și are un finisaj Noble Chrome contemporan, în timp ce noile inserţii laterale vin cu emblema iconică Leaper. Citeşte articolul mai departe pentru a afla mai multe detalii, dar şi când va ajunge la Chişinău modelul, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!