/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ceață și temperaturi de până la +18 grade. Prognoza meteo

missing
29 octombrie 2020, ora 08:15

Meteorologii au anunțat pentru joi, 29 octombrie, ceață în sudul și centrul țării. Vântul va sufla din direcția sud-est, iar presiunea atmosferică va fi normală.

Maximele termice vor urca până la +18 grade Celsius, în sudul țării. În partea de nord maximele temperaturii aerului vor ajunge azi la +13…+16 grade Celsius. În centru ne așteptăm la maxim +14…+17 grade.

La noapte vor fi temperaturi de +7…+11 grade, în partea de nord a țării, +8…+12, în centru, și +19…+12 grade, la sud. Meteorologii spun că mâine ne așteaptă ploi puternice.

Ieri meteorologii au emis cod galben de ceață care se va prelungi până astăzi. Vizibilitatea este de 200 de metri și mai puţin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram