/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Este clar un must have! Vezi în acţiune sistemul opţional de roţi directoare spate pe noul S-Class

missing
29 octombrie 2020, ora 14:23

Noul Mercedes-Benz S-Class a debutat la începutul lunii septembrie şi deja peste câteva săptămâni, în decembrie, urmează să ajungă în showroom-uri.

Producţia sa în masă a demarat la fabrica germană nou amenajată, iar până când va putea fi admirat pe viu, producătorul ne face cunoştinţă cu sisteme care merită a fi bifate dacă se va comanda.

Unul dintre acestea este rear-axle steering sau – cum îl numim noi – un sistem de roţi directoare spate. Este o premieră pentru noul S-Class şi, ciudat pentru un astfel de automobil de talie premium, dar este o opţiune. Vezi cum se descurcă, inclusiv în diferite locuri şi metode de parcare, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram