Ford Edge s-a ales cu sistemul multimedia SYNC 4, în versiune 4A pentru ecrane tip portret, în premieră pentru un automobil non-electric, după ce acesta a debutat pe noul Mustang Mach-E.

Dotarea face parte din setul de actualizări pentru gama anului 2021, deocamdată a modelului în specificaţie nord-americană, fiind disponibil standard sau mai bine spus din nivel de echipare de bază!

Totuşi, acest monitor central tactil care înlocuieşte practic toată consola centrală, nu este chiar o noutate. Pentru unele modele de pe piaţa chineză Ford a început să folosească această soluție acum doi ani, deşi nu exista încă sistemul SYNC 4. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD şi vezi cum arată acum bordul maşinii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!