/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/FOTO/ Atacuri împotriva Franței. Încă un terorist a fost împușcat, în Avignon

missing
29 octombrie 2020, ora 15:30

După ce în cursul dimineții de joi trei persoane au fost ucise în Catedrala Notre Dame din Nisa, de către un atacator care a strigat Allah Akbar, încă două atacuri au fost înregistrate, unul în Avignon, și unul la Consulatul francez din Arabia Saudită, scrie digi24.ro.

Un bărbat înarmat cu un cuțit a încercat să atace polițiștii pe o stradă din Avignon, informează presa franceză. El a strigat „Allah Akbar” și i-a amenințat pe polițiști, care l-au împușcat. Teroristul a murit.

Tot joi dimineață, un cetățean saudit a înjunghiat un membru al pazei la Consulatul francez din Jeddah. Atacatorul a fost arestat. Ambasada Franței a emis un avertisment către cetățenii francezi din Arabia Saudită, „să fie maximum de vigilenți”.

comunicat ambasada frantei
Comunicatul Ambasadei Franței din Arabia Saudită. Sursa foto: Twitter

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram