/FOTO/ Prinși cu droguri chiar în stradă. Trei bărbați, reținuți în Chișinău

29 octombrie 2020, ora 15:29

Au fost prinși cu droguri chiar pe străzile din Chișinău. Este vorba despre trei bărbați cu vârstele de 26, 27 și 38 de ani. Aceștia au fost reținuți de către carabinieri și dați pe mâinile polițiștilor.  

Potrivit carabinierilor, pe 28 octombrie curent, în timpul patrulării pe strada Ginta Latină din sectorul Ciocana al capitalei, carabinierii au identificat doi bărbați cu un comportament dubios, ce consumau băuturi alcoolice în loc public.

Carabinierii au intervenit pentru documentări. În timpul verificării, asupra unuia dintre aceștia a fost depistat un pachețel de hârtie cu o substanță mărunțită de culoare galbenă, asemănătoare cu drogurile.

În aceeași zi, în timpul patrulării pe bulevardul Cuza Vodă, carabinierii au observat un bărbat suspect care brusc și-a schimbat direcția de deplasare odată cu apariția oamenilor legii.

Bărbatul a fost stopat, iar asupra acestuia a fost depistat un pachețel din polietilenă cu o substanță vegetală de culoare galbenă, asemănătoare cu drogurile.

Foto: Facebook/ Inspectoratul General de Carabinieri al MAI

Foto: Facebook/ Inspectoratul General de Carabinieri al MAI

Foto: Facebook/ Inspectoratul General de Carabinieri al MAI

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram