BMW M5 există de 35 de ani, aproape la fel de mult ca și atelierul G-POWER, care este cu câțiva ani mai bătrân. Și, la fel ca tunerul german, automobilul s-a reinventat de peste trei decenii și a fost întotdeauna cea mai importantă referință a timpului său.

La începutul carierei sale, M5 s-a prezentat ca un sedan de dimensiuni medii relativ discret, cu un motor cu șase cilindri în linie și, din perspectiva de astăzi, cu 286 CP abia îmblânziți.

De atunci, însă, a fost transformat într-o veritabilă mașină super sport, a cărei generație actuală are un V8 twin-turbo puternic de 4.4 litri şi cu până la 625 CP. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!