/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

G-POWER introduce un concurent pentru noul BRABUS ROCKET 900. Este semnificativ mai ieftin şi poate atinge 366 km/h

29 octombrie 2020, ora 18:57

BMW M5 există de 35 de ani, aproape la fel de mult ca și atelierul G-POWER, care este cu câțiva ani mai bătrân. Și, la fel ca tunerul german, automobilul s-a reinventat de peste trei decenii și a fost întotdeauna cea mai importantă referință a timpului său.

La începutul carierei sale, M5 s-a prezentat ca un sedan de dimensiuni medii relativ discret, cu un motor cu șase cilindri în linie și, din perspectiva de astăzi, cu 286 CP abia îmblânziți.

De atunci, însă, a fost transformat într-o veritabilă mașină super sport, a cărei generație actuală are un V8 twin-turbo puternic de 4.4 litri şi cu până la 625 CP. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram