Producătorul britanic de automobile premium MINI îşi continuă realinierea gamei sale de modele, cu un accent clar pe tehnologiile de propulsie, segmentele de automobile şi serviciile viitorului.

În centrul acestei realinieri se află extinderea mobilităţii electrice, angajamentul sporit în segmentele compact şi crossover premium, precum şi consolidarea poziţiei pe piaţa din China.

„Dintotdeauna, MINI a fost răspunsul la provocări foarte speciale legate de mobilitatea individuală. Iar dorinţa de a reinventa acest status quo continuă să modeleze marca până în prezent. Pe lângă mobilitatea electrică, valorificarea noilor grupuri-ţintă şi a pieţelor de vânzări va fi de o importanţă crucială pentru viitorul MINI”, a comentat Bernd Körber, directorul MINI. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!