/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

MINI şi-a anunţat planurile de viitor. Iată ce lansări urmează să facă

29 octombrie 2020, ora 12:27

Producătorul britanic de automobile premium MINI îşi continuă realinierea gamei sale de modele, cu un accent clar pe tehnologiile de propulsie, segmentele de automobile şi serviciile viitorului.

În centrul acestei realinieri se află extinderea mobilităţii electrice, angajamentul sporit în segmentele compact şi crossover premium, precum şi consolidarea poziţiei pe piaţa din China.

“Dintotdeauna, MINI a fost răspunsul la provocări foarte speciale legate de mobilitatea individuală. Iar dorinţa de a reinventa acest status quo continuă să modeleze marca până în prezent. Pe lângă mobilitatea electrică, valorificarea noilor grupuri-ţintă şi a pieţelor de vânzări va fi de o importanţă crucială pentru viitorul MINI”, a comentat Bernd Körber, directorul MINI. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram