Genesis a dezvăluit astăzi oficial designul exterior și interior al noului GV70. Mult-anticipatul GV70 devine al cincilea model din gama Genesis, dar şi al doilea SUV după GV80. Ca și alte modele din linie, se va baza pe platforma cu tracțiune spate, deşi un sistem de tracţiune integrală va fi la fel disponibil.

Tematica generală a designului este clară şi nici nu se diferențiază de cea folosită pe celelalte automobile Genesis. În centrul atenţiei este pentagonul, formă care poate fi observată pe multe elemente precum grila de radiator, terminaţiile eşapamentului, etc.

Farurile şi stopurile full LED sunt formate din corpuri duble, poziţionate la nivele diferite, asta fiind o altă semnătură unică aleasă de brandul auto pentru produsele sale. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!