/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Noile Genesis GV70 şi GV70 Sport au fost deconspirate pe cale oficială

missing
29 octombrie 2020, ora 10:52

Genesis a dezvăluit astăzi oficial designul exterior și interior al noului GV70. Mult-anticipatul GV70 devine al cincilea model din gama Genesis, dar şi al doilea SUV după GV80. Ca și alte modele din linie, se va baza pe platforma cu tracțiune spate, deşi un sistem de tracţiune integrală va fi la fel disponibil.

Tematica generală a designului este clară şi nici nu se diferențiază de cea folosită pe celelalte automobile Genesis. În centrul atenţiei este pentagonul, formă care poate fi observată pe multe elemente precum grila de radiator, terminaţiile eşapamentului, etc.

Farurile şi stopurile full LED sunt formate din corpuri duble, poziţionate la nivele diferite, asta fiind o altă semnătură unică aleasă de brandul auto pentru produsele sale. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram