Noutate bună pentru chișinăuieni. Mâine va fi dat startul sezonului termic 2020-2021 pentru toți consumatorii.

O dispoziție în acest sens a fost semnată astăzi de viceprimarul Ilie Ceban, în condițiile în care, pe parcursul a 3 zile consecutiv, în intervalul orelor: 18:00 – 06:00, valorile de temperatură înregistrate se mențin la limita de până la +10˚C.

Până în prezent au fost deja conectate la rețeaua termică centralizată 130 de grădinițe din totalul de 134, 36 de școli și licee, din totalul de 135, precum și 30 de instituții medicale din cele 62.

De asemenea, este livrat agent termic centralizat în 189 de blocuri de locuințe din Chișinău, din totalul de 2730, la solicitarea gestionarilor fondului locativ.

Reprezentanții Primăriei Chișinău precizează că pentru a beneficia de serviciile de livrare a agentului termic, gestionarul fondului locativ face o solicitare către furnizorul care asigură conectarea blocurilor de locuințe la rețeaua centralizată, în termen de aproximativ patru ore.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!