De obicei, atunci când o maşină este deja furată, proprietarii nu mai pot face practic nimic pentru a-i împiedica pe hoţi să dispară cu totul, inclusiv din vizorul poliţiei. Însă, dacă ai o Tesla, lucrurile pot sta puţin altfel.

O australiancă şi-a bătut joc de intrușii care i-au furat electromobilul, până când aceştia nu au abandonat-o şi au fugit. Cel mai probabil nu au ştiut până la capăt cu ce gadget pe roţi au de-a face.

Inginerii Tesla au făcut pentru produsele companiei americane nişte caracteristici destul de interesante. De exemplu, Tesla a fost unul dintre primii producători auto care le-a permis posesorilor de automobile electrice să le controleze în timpul condusului, cu viteză mică, printr-o aplicaţie. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!