Donațiile pentru reconstrucția Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” continuă. Până astăzi, pe conturile deschise de Ministerul Finanțelor au fost încasate mijloace bănești în sumă totală de 881.377,36 de lei.

Astfel, din suma 881.377,36 de lei, au fost dați 880.137,45 lei  și 62,64 euro.

Pe 25 septembrie 2020, Ministerul Finanțelor a deschis trei conturi pentru donații destinate reconstrucției Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, în lei moldovenești, dolari americani și euro.

Datele bancare pentru donații le puteți găsi pe site-ul Ministerului Finanțelor.

Incendiul devastator care a mistuit edificiul Filarmonicii Naționale, a izbucnit pe 24 septembrie, în jurul orei 12:00. Zece autospeciale și aproape 60 de pompieri s-au luptat cu flăcările mai bine de zece ore. Focul a fost stins în totalitate abia a doua zi dimineață. Atunci, tavanul Filarmonicii s-a prăbușit.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!