Un bărbat din Chișinău, de 38 de ani, a fost reținut de carabinieri în timp ce își injecta o seringă în mână cu o substanță necunoscută. Cazul a avut loc în după-amiaza zilei de 28 octombrie, în orașul Comrat. 

„Atenția echipajului de patrulă pedestră al Direcției Regionale „Sud”, implicat în serviciul de monitorizare a ordinii publice, a fost atrasă de o persoană suspectă, care pe strada Victoria din orașul Comrat își injecta o seringă în mână cu o substanță necunoscută, în spatele unui centru comercial”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General de Carabinieri.

Observând carabinierii, acesta a aruncat seringa și a manifestat un comportament agitat. Bărbatul a fost condus la Inspectoratul de Poliție Comrat pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!