/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Condamnat la pușcărie, un adolescent din Sângerei a fost prins de poliție după ce a furat o mașină

missing
29 octombrie 2020, ora 11:52

Un adolescent de 15 ani dintr-o localitate din Sângerei, care a fost condamnat la 2 ani și 4 luni de pușcărie, a fost reținut de polițiști după ce a furat un automobil de pe strada Bucuriei și a condus neregulamentar pe străzile capitalei.

Polițiștii  susțin că adolescentul a spart ușa garajului unde era parcată mașina a pătruns în garaj de unde a furat automobilul de marca ,,Volkswgen Transporter” în portbagajul căruia se afla o motocicletă, după care a părăsit locul comiterii infracțiunii. Ulterior, acesta a condus vehiculul neregulamentar și haotic pe străzile Capitalei, fiind stopat de către participanții la trafic și imediat anunțată poliția. Prejudiciul cauzat fiind proprietarului a fost estimat la 149 790 de lei.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt.

În cadrul investigațiilor ofițerii de investigație și urmărire penală au stabilit că minorul nu este la prima abatere fiind judecat pentru un șir de furturi și răpire a unităților de transport, totodată se afla și în urmărire penală și era căutat de către IP Sângerei.

Totodată, în privința minorului, pentru faptele sale de către Judecătoria Sângerie a fost emisă sentință de condamnare pe un termen de 2 ani și 4 luni, cu plasarea în locurile de detenție pentru a-și ispăși pedeapsa.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram