Un accident minor, dar devenit viral pe internet, s-a întâmplat în această seară în intersecția șoselei Balcani cu strada Petricani.

Două automobile s-au întâlnit şi lovit l-a răscrucea drumurilor, după ce unul dintre şoferi a pornit de la semafor la verde, iar al doilea a decis să încalce regulile şi să treacă rapid la roşu.

Mai interesant este că încălcarea a comis-o chiar dacă un poliţist se afla în intersecţie şi dirija traficul. Totodată, când cele două autovehicule s-au ciocnit, maşina conducătorului auto vinovat era cât pe ce să lovească şi să doboare la pământ omul legii. Citeşte articolul mai departe şi vezi momentul pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!