/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Atenţie! Au început reparaţii pe câteva străzi principale din Durleşti, pe o perioadă nedeterminată

missing
30 octombrie 2020, ora 10:44

Primăria Durleşti a anunţat despre o circulaţie sistată pe câteva străzi principale din localitate din cauza unor reparaţii care au demarat practic inopinat, iar despre imposibilitatea deplasării prin zone a anunţat, cel mai probabil, doar printr-o singură postare pe pagina sa de Facebook, exact acum două zile.

Traficul este sistat începând de astăzi 30 octombrie, de la ora 6:00, pentru desfășurarea lucrărilor de reparație și asfaltare a porțiunii de drum cuprins în perimetrul str. Ștefan Vodă 83 și str. Alexandru cel Bun 3.

Cât timp exact vor dura reparaţiile nu s-a precizat! Citeşte articolul mai departe şi vezi o hartă a drumurilor închise, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram