Primăria Durleşti a anunţat despre o circulaţie sistată pe câteva străzi principale din localitate din cauza unor reparaţii care au demarat practic inopinat, iar despre imposibilitatea deplasării prin zone a anunţat, cel mai probabil, doar printr-o singură postare pe pagina sa de Facebook, exact acum două zile.

Traficul este sistat începând de astăzi 30 octombrie, de la ora 6:00, pentru desfășurarea lucrărilor de reparație și asfaltare a porțiunii de drum cuprins în perimetrul str. Ștefan Vodă 83 și str. Alexandru cel Bun 3.

Cât timp exact vor dura reparaţiile nu s-a precizat! Citeşte articolul mai departe şi vezi o hartă a drumurilor închise, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!