Foarte mulţi oameni din ţări din Orientul Mijlociu trăiesc bine merci şi îşi permit destul de multe lucruri. Sunt atât de bogaţi că nu ar fi o problemă să-şi schimbe automobilele chiar şi o dată la o săptămână, iar dacă le avariază, chiar dacă i-a costat o sumă frumuşică, le trimit la groapa de gunoi fără nicio ezitare pentru că nu văd un sens să se mai joace cu reparaţiile.

Ar fi şi cazul unui posesor de Rolls-Royce Cullinan, la momentul actual cel mai scump SUV de lux produs în serie, care, în Arabia Saudită, are un preţ de start de aproximativ jumătate de milion de euro (în Emirate poate trece de 500.000)!

Deşi, de regulă, o astfel de maşină ar trebui păstrată ca ochii din cap, caroseria cu vopsea Sapphire Black a fost supusă unui adevărat stres test. Citeşte articolul mai departe şi vezi o galerie de imagini foto/video cu escapada, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!