După ce a revenit din concediu, edilul capitalei Ion Ceban l-a prezentat astăzi, 30 octombrie, pe noul pretor interimar al sectorului Botanica. Asta după ce fostul pretor Boris Prepeliță a fost somat să depună cererea de demise. Astfel, locul acestuia va fi ocupat de către Diana Guba, care va asigura interimatul funcției. 

Într-o postare pe Facebook, edilul a spus că Diana Guba a fost până în prezent responsabilă de planificarea și raportarea preturilor și subdiviziunilor Primăriei.

„Noului pretor îi urez mult succes și spor în toate acțiunile pe care le va întreprinde. Totodată, am solicitat în zece zile prezentarea proiectelor și acțiunilor pentru anul viitor, dar și a celor imediate. Vreau sa menționez că demisia pretorului de la Botanica trebuie sa fie un exemplu pentru toate celelalte sectoare. În continuare, toate preturile vor fi monitorizate”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Amintim că pe 29 octombrie, în cadrul unei inspecții inopinate la Botanica, edilul i-a cerut lui Boris Prepeliță să-și depună mandatul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!