Ambasada Republicii Moldova în Irlanda anunță că locații noi pentru secțiile de votare deschise în orașul Dublin. Toate cele trei secții deschise în Dublin vor fi deschise într-un complex expozițional, dar nu la sediul misiunii, așa cum era specificat inițial.

Toate trei secții de votare din Dublin sînt amplasate în centrul orașului complexul expozițional Royal Dublin Society (RDS) Hall 1, Merrion Road, Ballsbridge, Dublin 4, D04 AK83”, anunță misiunea diplomatică.

A patra secție de vot va fi deschisă în orașul Limerick, pe adresa Shannon Rowing Club, Sarsfield Bridge.

Toate secțiile de votare vor funcționa în intervalul de timp 07.00 – 21.00, ora locală.

Totodată, în scopul fluidizării rândului de alegători și evitarea aglomerației, autoritățile irlandeze au cerut obligatoriu ca o condiție de bază pentru desfășurarea scutinului, stabilirea unui grafic de votare, luând în considerare numele de familie, conform alfabetului și arondarea literelor unor ore specifice pentru votare.

Alegătorilor moldoveni din Irlanda li se recomandă să evite utilizarea transportului public după posibilitate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!