Încă o secție de votare de peste hotare va avea program redus. Vizează alegătorii din Franța

30 octombrie 2020, ora 15:21

Comisia Electorală Centrală a instituit un program special de activitate și pentru secția de votare din orașul Strasbourg, Franța. Alegătorii vor putea merge la secția de vot pentru a-și excercita dreptul de alege între orele 07.00 și 20.00.

Acest lucru a fost impus de faptul că autoritățile franceze au instituit cel mai înalt grad de alertă antiteroristă ca urmare a atacului de la Nisa și Avignon și extinderea măsurilor restrictive pentru combaterea pandemiei de COVID-19.

Despre aceasta a informat Ministerul de Externe al Republicii Moldova. „Reprezentanța Republicii Moldova pe lângă Consiliul Europei din orașul Strasbourg a fost notificată de către autoritățile orașului că accesul în clădirea unde își va desfășura activitatea secția de votare va fi sistat la orele 20.00”, a menționat președintele CEC, Dorin Cimil.

Amintim că CEC a aprobat regim scurt și pentru secția de votare din orașul Baku, Republica Azerbaidjan. Secția de votare din acest oraș va fi deschisă începând cu ora 07.00 până la ora 18.00 în legătură cu declararea de către autoritățile Republicii Azerbaidjan a Legii marțiale în legătură cu conflictul militar azero-armean prevede introducerea stării de asediu în mai multe orașe, inclusiv în orașul Baku.

În atenția alegătorilor din diasporă. O secție de votare de peste hotare va avea program scurt

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram