După o primă lovitură peste imaginea companiei Polestar în ceea ce priveşte primul său electromobil, despre care v-am povestit la început de octombrie, marca auto se confruntă cu alte două neplăceri. Este vorba despre încă un recall, dar şi o interdicţie de comercializare oficială a produselor sale în Franţa!

Într-un comunicat de presă oficial, publicat astăzi, Polestar anunţă că a inițiat o campanie voluntară de rechemare în service din motive de siguranță și o altă campanie de service care conține o serie de actualizări pentru vehiculele Polestar 2. Comunicarea oficială va fi trimisă clienților afectați începând de luni, 2 noiembrie.

Retragerea implică înlocuirea invertoarelor defecte pe cele mai multe vehicule livrate deja către clienţi. Invertoarele transformă energia stocată în baterie în puterea necesară motoarelor electrice pentru ca acestea să asigure o propulsie. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!