/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Prezentatoarea TV8 Mariana Rață a moderat alegerile electorale în ținute speciale - superbe ii tradiționale

missing
30 octombrie 2020, ora 16:01

Dezbaterile electorale de la TV8 au avut o atmosferă specială. Aceasta pentru că prezentatoarea Mariana Rață, cea care a moderat sesiunea de dezbatari electorale din acest scrutin, a purtat în fiecare seară câte o ii originală, confecționată chiar de mama ei. 

La final de dezbateri, prezentatoarea a postat un mesaj emoționant pentru mama ei, prin care i-a mulțumit pentru ținutele speciale pe care i le-a creat.

La aceste dezbateri electorale am ales să port ii, cea mai frumoasă haină națională, ca să vă arăt că avem tradiții frumoase și merităm să trăim frumos. Autorul colecției mele de ii este mămica și mâinile ei talentate care au brodat totul manual!!! Mama Nalina Rata tu ești fantastică”, a scris prezentatoarea.

Mai mulți internauți au venit cu mesaje de felicitări către Mariana Rață și mama acesteia. „Superbe iile și cea care le poartă! Felicitări mamei pentru acest har! Le-am remarcat. Sunt elegante, brodate într-o culoare, cu mult simț estetic și practic respectă elementele iilor. Felicitări pentru mama ta! Am admirat tot timpul lucrările lui Nelea, iile sunt foarte fine și frumoase. Felicitari pentru Mămica Nelea și fiica Mariana! Sănătate!”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram