Dezbaterile electorale de la TV8 au avut o atmosferă specială. Aceasta pentru că prezentatoarea Mariana Rață, cea care a moderat sesiunea de dezbatari electorale din acest scrutin, a purtat în fiecare seară câte o ii originală, confecționată chiar de mama ei. 

La final de dezbateri, prezentatoarea a postat un mesaj emoționant pentru mama ei, prin care i-a mulțumit pentru ținutele speciale pe care i le-a creat.

La aceste dezbateri electorale am ales să port ii, cea mai frumoasă haină națională, ca să vă arăt că avem tradiții frumoase și merităm să trăim frumos. Autorul colecției mele de ii este mămica și mâinile ei talentate care au brodat totul manual!!! Mama Nalina Rata tu ești fantastică”, a scris prezentatoarea.

Mai mulți internauți au venit cu mesaje de felicitări către Mariana Rață și mama acesteia. „Superbe iile și cea care le poartă! Felicitări mamei pentru acest har! Le-am remarcat. Sunt elegante, brodate într-o culoare, cu mult simț estetic și practic respectă elementele iilor. Felicitări pentru mama ta! Am admirat tot timpul lucrările lui Nelea, iile sunt foarte fine și frumoase. Felicitari pentru Mămica Nelea și fiica Mariana! Sănătate!”

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!