/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Una dintre cele mai epice întâlniri de maşini! Doar acestea două costă în jur de 10 milioane de dolari

missing
30 octombrie 2020, ora 11:51

Unicul Koenigsegg Agera RS Naraya şi-a dat întâlnire cu un special Koenigsegg Regera realizat în stilul său. Ambele automobile ajung să coste puţin peste 10 milioane de dolari!

Prezentat la începutul toamnei anului 2016 la expoziția britanică Salon Privé Concours d’Elégance, hipercarul cu acoperiş detaşabil este finisat cu inserţii din aur autentic, atât la interior, cât şi la exterior.

Maestrului italian Ettore Callegaro i-au trebuit două săptămâni de muncă. Acesta a lucrat câte 12 ore zilnic, şase zile pe săptămână. Automobilul din carbon este propulsat de un V8 de 5.0 litri care produce 1.176 CP. Citeşte articolul mai departe şi vezi o serie de fotografii, dar şi comparative video dintre cele două maşini, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram