Unicul Koenigsegg Agera RS Naraya şi-a dat întâlnire cu un special Koenigsegg Regera realizat în stilul său. Ambele automobile ajung să coste puţin peste 10 milioane de dolari!

Prezentat la începutul toamnei anului 2016 la expoziția britanică Salon Privé Concours d’Elégance, hipercarul cu acoperiş detaşabil este finisat cu inserţii din aur autentic, atât la interior, cât şi la exterior.

Maestrului italian Ettore Callegaro i-au trebuit două săptămâni de muncă. Acesta a lucrat câte 12 ore zilnic, şase zile pe săptămână. Automobilul din carbon este propulsat de un V8 de 5.0 litri care produce 1.176 CP. Citeşte articolul mai departe şi vezi o serie de fotografii, dar şi comparative video dintre cele două maşini, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!