În premieră, un serial despre prima expediție a conaționalilor noștri către misteriosul și necunoscutul tărâm – Antarctica. Primul episod sâmbătă, 31 octombrie, ora 10:00, doar la TV8.

Sâmbătă veți face cunoștință cu echipa care a pornit în marea aventură, cu barca cu pânze care i-a purtat pe val și cu minunatele peisaje din Terra del Fuego – Fin del Mundo!

Stați aproape de TV8!

Urmează 10 weekend-uri cu 10 episoade de aventură intensă cu „piele de găină”, imagini care îți taie suflarea și natură pură, neatinsă și care trebuie păstrată așa!

*Această emisiune este produsă de Ultima Frontieră cu susținerea U.S. Embassy Moldova și IREX in Moldova. Difuzată în exclusivitate doar pe TV8.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!