/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/VIDEO/ Din 31 octombrie începe marea aventură televizată Antarctica - Ultima Frontieră, doar la TV8!

30 octombrie 2020, ora 09:41

În premieră, un serial despre prima expediție a conaționalilor noștri către misteriosul și necunoscutul tărâm – Antarctica. Primul episod sâmbătă, 31 octombrie, ora 10:00, doar la TV8.

Sâmbătă veți face cunoștință cu echipa care a pornit în marea aventură, cu barca cu pânze care i-a purtat pe val și cu minunatele peisaje din Terra del Fuego – Fin del Mundo!

Stați aproape de TV8!

Urmează 10 weekend-uri cu 10 episoade de aventură intensă cu „piele de găină”, imagini care îți taie suflarea și natură pură, neatinsă și care trebuie păstrată așa!

*Această emisiune este produsă de Ultima Frontieră cu susținerea U.S. Embassy Moldova și IREX in Moldova. Difuzată în exclusivitate doar pe TV8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram