Vești bune pentru pasionații de a explora lumea online cu viteza luminii. StarNet a dat start unui mare proiect de modernizare a rețelei, care va schimba pentru totdeauna modul de a naviga pe internet. 

StarNet are obiective ambițioase, pe care planifică să le realizeze în timp record și cu investiții de zeci de milioane de lei. Timp de 6 luni vor moderniza o rețea de peste 205 km de fibră optică, pentru ca abonații companiei să simtă adevărata putere a internetului de mare viteză, încă mulți ani înainte.

StarNet – mai bun, mai rapid, mai puternic! 

Potrivit unei noutăți de pe site-ul companiei, calitatea serviciilor va fi îmbunătățită substanțial, iar fiecare membru al familiei StarNet va beneficia de: 

  • Internet de 10 ori mai rapid cu viteză de până la 1000 Mbps; 
  • conexiune mai stabilă și de 2 ori mai puține deranjamente; 
  • tehnologii de ultimă generație și echipamente performante; 
  • video streaming 4K; 
  • gaming online la un alt nivel, pentru a juca non-stop, fără laguri sau întreruperi și cu cea mai bună rată FPS. 

StarNet este primul operator care implementat tehnologia de fibră optică în țară și care a reușit să dezvolte cea mai mare rețea gratuită de Wi-Fi din Estul Europei. Datorită dedicației întregii echipe, au revoluționat internetul în Moldova și au clasat republica noastră în topul clasamentelor internaţionale la viteza de acces la internet. 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!