/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ StarNet a dat start unui proiect de modernizare a rețelei

missing
30 octombrie 2020, ora 11:38

Vești bune pentru pasionații de a explora lumea online cu viteza luminii. StarNet a dat start unui mare proiect de modernizare a rețelei, care va schimba pentru totdeauna modul de a naviga pe internet. 

StarNet are obiective ambițioase, pe care planifică să le realizeze în timp record și cu investiții de zeci de milioane de lei. Timp de 6 luni vor moderniza o rețea de peste 205 km de fibră optică, pentru ca abonații companiei să simtă adevărata putere a internetului de mare viteză, încă mulți ani înainte.

StarNet – mai bun, mai rapid, mai puternic! 

Potrivit unei noutăți de pe site-ul companiei, calitatea serviciilor va fi îmbunătățită substanțial, iar fiecare membru al familiei StarNet va beneficia de: 

  • Internet de 10 ori mai rapid cu viteză de până la 1000 Mbps; 
  • conexiune mai stabilă și de 2 ori mai puține deranjamente; 
  • tehnologii de ultimă generație și echipamente performante; 
  • video streaming 4K; 
  • gaming online la un alt nivel, pentru a juca non-stop, fără laguri sau întreruperi și cu cea mai bună rată FPS. 

StarNet este primul operator care implementat tehnologia de fibră optică în țară și care a reușit să dezvolte cea mai mare rețea gratuită de Wi-Fi din Estul Europei. Datorită dedicației întregii echipe, au revoluționat internetul în Moldova și au clasat republica noastră în topul clasamentelor internaţionale la viteza de acces la internet. 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram