/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

A murit actorul Sean Connery, considerat cel mai bun interpret al rolului James Bond

missing
31 octombrie 2020, ora 14:40

S-a stins din viață renumitul actor Sir Sean Connery, laureat al premiului Oscar, recunoscut pentru filmele sale în care a interpretat personajul cunoscut sub numele de James Bond, un spion modern britanic al cărui nume de cod era „007”, scrie BBC. 

Anunțul despre deces a fost făcut de familia sa, notează sursa.

Sean Connery a murit în somn, iar presa scrie că de ceva vreme acesta nu se simțea prea bine.

Actorul, care avea 90 de ani, a jucat în 90 de filme, iar în 1988 a primit trofeul Oscar pentru rolul secundar din „The Untouchables”.

În 1989 a fost proclamat „cel mai atrăgător bărbat în viață” de către revista „People”, iar în 1999, la 69 de ani, a fost ales în cadrul unui sondaj de opinie „Cel mai sexy bărbat al secolului”.

Printre celelalte filme ale lui Sir Sean se numără The Hunt for Red October, Indiana Jones and the Last Crusade şi The Rock.

Sean Connery s-a născut pe 25 august 1930, în Edinburgh, într-o familie cu origini irlandeze şi scoţiene.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram