S-a stins din viață renumitul actor Sir Sean Connery, laureat al premiului Oscar, recunoscut pentru filmele sale în care a interpretat personajul cunoscut sub numele de James Bond, un spion modern britanic al cărui nume de cod era „007”, scrie BBC. 

Anunțul despre deces a fost făcut de familia sa, notează sursa.

Sean Connery a murit în somn, iar presa scrie că de ceva vreme acesta nu se simțea prea bine.

Actorul, care avea 90 de ani, a jucat în 90 de filme, iar în 1988 a primit trofeul Oscar pentru rolul secundar din „The Untouchables”.

În 1989 a fost proclamat „cel mai atrăgător bărbat în viață” de către revista „People”, iar în 1999, la 69 de ani, a fost ales în cadrul unui sondaj de opinie „Cel mai sexy bărbat al secolului”.

Printre celelalte filme ale lui Sir Sean se numără The Hunt for Red October, Indiana Jones and the Last Crusade şi The Rock.

Sean Connery s-a născut pe 25 august 1930, în Edinburgh, într-o familie cu origini irlandeze şi scoţiene.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!