Horoscop Berbec – 31 octombrie 2020: Ești preocupat de resursele de orice fel, în special de cele financiare. În sine, această preocupare nu e rea, dacă nu devine un scop în sine și nu te determină la fapte mai puțin corecte.

Horoscop Taur – 31 octombrie 2020: S-ar putea să te simți luat pe sus de un adevărat iureș de dorințe neîmplinite care își cere fiecare dreptul la atenția ta. Problemele pot să apară, dacă vei accepta ca atenția să îți fie acaparată de acestea.

Horoscop Gemeni – 31 octombrie 2020: Lucrurile scapă de sub control, dar nu e cazul să intri în panică sau să ajungi la concluzii negative. Poate fi doar o etapă, mai dezordonată, dintr-un proces cu finalitate pozitivă.

Horoscop Rac – 31 octombrie 2020: Deși te-ai lămurit că nu poți apela la prieteni cu orice problemă, că le au și ei pe ale lor, tot ești tentat să pui pe umerii altcuiva ceva din povara pe care o duci tu, fără să știi exact ce efecte vei obține.

Horoscop Leu – 31 octombrie 2020: Sunt posibile răsturnări de situație care te vor îngrijora și determina să iei măsuri exagerate. Poate ar trebui să fii mai atent la ceea ce se petrece sub ochii tăi, este posibil să-ți fi scăpat detalii importante.

Horoscop Fecioară – 31 octombrie 2020: Poți ajunge foarte ușor la concluzii greșite dintr-o grabă nejustificată de a scăpa de o neplăcere de moment. Astăzi graba strică multe, mai ales relațiile cu anturajul.

Horoscop Balanță – 31 octombrie 2020: În loc să stai pe gânduri puțin mai mult, să te întrebi dacă nu cumva părerile tale pot avea anumite lipsuri, te grăbești să iei decizii care îți pot da viața peste cap.

Horoscop Scorpion – 31 octombrie 2020: Ziua vine cu un amestec periculos de revoltă și nervozitate care te pot împinge pe căi greșite. Cât de greșite vor fi aceste căi, doar tu poți decide, clipă de clipă.

Horoscop Săgetător – 31 octombrie 2020: Ești tentat să iei măsuri radicale pentru a te elibera de o sursă de stres asociată cu munca sau cu starea de sănătate. Numai că nu de măsuri radicale ai nevoie, ci de măsură în tot ce faci.

Horoscop Capricorn – 31 octombrie 2020: Ai putea ajunge la decizii cu potențial negativ din cauza sugestiilor neinspirate care vin de la prieteni falși, oameni superficiali care caută doar să se arate mai interesanți decât sunt.

Libertatea

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!