/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Toate secții de vot din străinătate vor fi deschise. A fost prezentată lista actualizată cu adresele unde va putea vota diaspora 

missing
31 octombrie 2020, ora 14:28

Ministerul de Externe anunță că toate cele 139 de secții de vot din străinătate vor fi deschise. Totodată, a fost prezentată lista actualizată a secțiilor de votare pentru moldovenii din străinătate.

Potrivit informațiilor, votarea se va desfășura între orele 7:00 – 21:00, ora locală din fiecare stat,. Excepție: Baku, 07:00 – 18:00, și Strasbourg – 07:00 – 20:00.

Pentru a accesa lista actualizată a secțiilor de voatre din străinătate, intrați pe site-ul Ministerului de Externe sau accesați link-ul diaspora.cec.md.

Moldovenii care urmează să meargă la vot trebuie să dețină unul din următoarele acte:

  • pașaportul cetățeanului Republicii Moldova valabil, sau expirat;
  • buletinul de identitate (cu fișa de însoțire) al cetățeanului Republicii Moldova;
  • livretul de marinar.

Totodată, Ministerul de Externe îndeamnă moldovenii din străinătate să verifice informațiile actualizate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram