Un angajat al Serviciului de Stat pentru Situaţii Excepţionale din Dnipropetrovsk, Ucraina, va compărea în fața judecătorilor. La cererea procurorilor din Odesa, instanța a luat în custodie bărbatul suspectat de distrugerea intenționată a bunurilor prin incendiere. Despre acest lucru scrie serviciul de presă al Procuraturii regionale Odesa.

Ancheta a stabilit că între decembrie 2019 și aprilie 2020, un pompier, împreună cu doi complici, au dat foc la trei mașini în centrul oraşului de pe malul Mării Negre.

Interesant este că toate infracțiunile au fost comise la comandă, însă cine a fost cel care le plătea banii pentru servicii nu se cunoaşte încă. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!