/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

CEC insistă: Procesul electoral s-a desfășurat fără incidente majore și în condiții de transparență totală

missing
01 noiembrie 2020, ora 22:37

În ciuda numeroaselor sesizări la organele de drept și în pofida înregistrărilor video în care se vede că ar fi fost transportați alegătorii organizat la urnele de vot, Comisia Electorală Centrală insistă că „procesul electoral s-a desfășurat fără incidente majore și în condiții de transparență totală”. Declarația a fost făcută de președintele CEC, Dorin Cimil, în briefing-ul organizat după închiderea secțiilor de votare.

Aducem la cunoștință că procesul electoral s-a desfășurat fără incidente majore și în condiții de transparență totală”, a declarat Cimil.

CEC anunță că a fost informată de Inspectoratul General al Poliției despre peste 100 de încălcări.

Totodată, în secție de votare din localitatea Lipcani, Briceni, a fost desigilată urna de vot înainte de încheierea procesului de votare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram