În ciuda numeroaselor sesizări la organele de drept și în pofida înregistrărilor video în care se vede că ar fi fost transportați alegătorii organizat la urnele de vot, Comisia Electorală Centrală insistă că „procesul electoral s-a desfășurat fără incidente majore și în condiții de transparență totală”. Declarația a fost făcută de președintele CEC, Dorin Cimil, în briefing-ul organizat după închiderea secțiilor de votare.

Aducem la cunoștință că procesul electoral s-a desfășurat fără incidente majore și în condiții de transparență totală”, a declarat Cimil.

CEC anunță că a fost informată de Inspectoratul General al Poliției despre peste 100 de încălcări.

Totodată, în secție de votare din localitatea Lipcani, Briceni, a fost desigilată urna de vot înainte de încheierea procesului de votare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!