Cei mai mulți alegători, care au votat până acum, au vârstele cuprinse între 56 și 70 de ani. Numărul tinerilor, care și-au exercitat până acum dreptul la vot, constituie aproape 6% din număr total de alegători.

Astfel, numărul persoanele cu vârstele cuprinse între 56-70, care au ieșit la vot până la ora 13:00, constituie 40,2%, numărul total de persoane care au vârste cuprinse între 41 -55 ani este aproape 24 %, numărul alegătorii care au vârstele cuprinse 26-40 ani este de 18,43 %, iar  11,86% din numărul total de alegători sunt cei cu vârsta de 71+ și numărul persoanele care au vârste cuprinse 18-25 ani constituie  5,78%.

Din numărul total de alegători 52 la sută sunt femei și 47 la sută sunt bărbați.

Până la această oră, au votat puțin peste 21 la sută din cetățenii Republicii Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!