Președintele PUN, Octavian Țîcu, a depus o sesizare la CEC în care cere înlăturarea din calitatea de observator internațional a deputatului rus Kazbek Taisaev.

„Am depus sesizare către CEC, prin care cerem imediat retragerea acreditării şi înlăturarea din calitatea de observator internațional a deputatului rus Kazbek Taisaev, pentru implicarea inadmisibilă la Varnița, unde mai mulți cetățeni au blocat drumurile spre secțiile de votare deschise pentru locuitorii din stânga Nistrului. Deputatul rus le-a cerut oamenilor să deblocheze drumurile și chiar le dădea indicații despre cum să se comporte și unde să stea”, a scris Țîcu.

Precizăm că, azi au loc alegeri prezidențiale în Republica Moldova. În total, pentru acest scrutin s-au înscris 8 candidați.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!