/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/DOC/ Octavian Țîcu a depus o sesizare la CEC și cere înlăturarea din calitatea de observator internațional a unui deputat rus

missing
01 noiembrie 2020, ora 14:49

Președintele PUN, Octavian Țîcu, a depus o sesizare la CEC în care cere înlăturarea din calitatea de observator internațional a deputatului rus Kazbek Taisaev.

„Am depus sesizare către CEC, prin care cerem imediat retragerea acreditării şi înlăturarea din calitatea de observator internațional a deputatului rus Kazbek Taisaev, pentru implicarea inadmisibilă la Varnița, unde mai mulți cetățeni au blocat drumurile spre secțiile de votare deschise pentru locuitorii din stânga Nistrului. Deputatul rus le-a cerut oamenilor să deblocheze drumurile și chiar le dădea indicații despre cum să se comporte și unde să stea”, a scris Țîcu.

Precizăm că, azi au loc alegeri prezidențiale în Republica Moldova. În total, pentru acest scrutin s-au înscris 8 candidați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram