Moldovenii stabiliți în România au ieșit deja la vot. La Ambasada Republicii Moldova de la București s-a format o coadă chiar de la prima oră, oamenii păstrează distanța socială și așteaptă să intre în secția de vot.

„La Ambasada Republicii Moldova din România s-a format o coadă de câțiva oameni chiar de la ora 07:00, de la deschiderea secției de vot. Erau în jur de 20 de cetățeni care așteptau afară, deși dimineața primei zile de Noiembrie adunase doar 7 grade în termometre”, a scris jurnalistul Vitalie Cojocari pe pagina sa de Facebook.

„Oamenii păstrau distanța și se mutau de pe un picior pe altul să se încălzească. Așteptarea însă nu este prea lungă, cel mult 20 de minute. În interior se respectau normele de igienă sanitară. Toată comisia electorală avea măști sau viziere”, a adăugat jurnalistul.

Foto: Vitalie Cojocari/Facebook

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!