/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ De la prima oră, moldovenii din România au ieșit la vot. „Oamenii păstrau distanța și se mutau de pe un picior pe altul să se încălzească”

01 noiembrie 2020, ora 08:34

Moldovenii stabiliți în România au ieșit deja la vot. La Ambasada Republicii Moldova de la București s-a format o coadă chiar de la prima oră, oamenii păstrează distanța socială și așteaptă să intre în secția de vot.

„La Ambasada Republicii Moldova din România s-a format o coadă de câțiva oameni chiar de la ora 07:00, de la deschiderea secției de vot. Erau în jur de 20 de cetățeni care așteptau afară, deși dimineața primei zile de Noiembrie adunase doar 7 grade în termometre”, a scris jurnalistul Vitalie Cojocari pe pagina sa de Facebook.

„Oamenii păstrau distanța și se mutau de pe un picior pe altul să se încălzească. Așteptarea însă nu este prea lungă, cel mult 20 de minute. În interior se respectau normele de igienă sanitară. Toată comisia electorală avea măști sau viziere”, a adăugat jurnalistul.

Foto: Vitalie Cojocari/Facebook

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram