Mai multe secții deschise peste hotarele țării își vor prelungi programul de lucru. Comisia Electorală Centrală anunță că până la ora 22.00 opt secții de votare de peste hotarele țării au decis să prelungească progamul pentru ca cetățenii moldoveni să reușească să își exercite dreptul de a alege.

Cu o oră au prelungit secțiile de votare din Tel Aviv (Israel) și Frankfurt pe Main (Germania).

Cu două ore s-a prelungit votarea la Iași (România), Mestre (Italia), Villeneuve-Saint-Georges (Franța), Kassel (Germania) și o secție din Frankfurt pe Main (Germania).

Decizia privind prelungirea programului de lucru al secției de vot o poate lua doar biroul electoral și aceasta nu poate depăși mai mult de două ore după ora 21.00, ora locală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!