/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Pentru cine și-au dat votul alegătorii din raionul Fălești, de unde sunt de baștină Usatîi și Sandu

missing
01 noiembrie 2020, ora 23:50

Raionul Fălești, unde s-au născut doi candidați din acest scrutin prezidențial, Maia Sandu și Renato Usatîi, și-a dat votul, în majoritate, pentru candidatul „Partidului Nostru”. Astfel, pentru Usatîi au votat peste 43% din alegătorii care s-au prezentat la urne. Totuși, deși s-a născut într-o localitate din acest raion, Maia Sandu s-a clasat abia pe locul trei după numărul de voturi obținute – puțin peste 18%.

Pe locul doi s-a clasat candidatul independent Igor Dodon. Acesta a obținut aproape 30% din sufragii.

După procesarea a 92% dintre procesle verbale de la alegerile prezidențiale, datele arată că Igor Dodon a obținut 35,8% din voturi, Maia Sandu – 32,2%, iar Renato Usatîi – 16,8%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram