/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

STOP VOT. Secțiile de votare din Moldova s-au închis. Câți moldoveni au votat acasă

missing
01 noiembrie 2020, ora 21:02

Cele peste două mii de secții de votare care au activat pe teritoriul Republicii Moldova și-au închis ușile. În câteva minute, funcționarii electorali vor începe să numere buletinele de vot și vor apărea și rezultatele preliminare ale alegerilor.

La această oră continuă însă mai activeze totuși secțiile de votare aflate peste hotare, la Vest de Republica Moldova. Ultimele își vor sista activitatea secțiile de votare de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii și al Canadei.

Astfel, potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale (CEC), până la această oră, în Republica Moldova au votat 1 213 839 de alegători, rata prezenței la vot fiind de 42.73%.

Conducerea Comisiei Electorale Centrale va susține un briefing de presă peste o oră la care va prezenta date despre prezența la vot și primele rezultate ale alegerilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram