/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Update: Moldovenii din Irlanda, în număr tot mai mare la vot. „Ne străduim din răsputeri să facem față”

missing
01 noiembrie 2020, ora 18:00

UPDATE 17:58 // Diaspora din Irlanda continuă să formeze cozi la secția de vot, așteptând să voteze. Reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova din Irlanda spun că lucrează la limita capacităților. 

„Situația s-a schimbat, trei birouri electorale funcționează la limita capacitaților, ne străduim din răsputeri să facem față. Diaspora e înțelegătoare. Chiar și cu o organizare excelentă e tot mai complicat, e important totuși ca oamenii doresc să voteze, restul soluționăm”, au declarat reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova din Irlanda.

***

Și în Irlanda s-au forma rânduri la o secție de votare. Oamenii au venit de la prima oră să voteze, formându-se un rând de peste 200 de oameni.

Moldovenii s-au echipat cu măști și păstrează distanța sociale, măsuri impuse pentru a preveni răspândirea infecției cu virusul COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram