UPDATE 17:58 // Diaspora din Irlanda continuă să formeze cozi la secția de vot, așteptând să voteze. Reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova din Irlanda spun că lucrează la limita capacităților. 

„Situația s-a schimbat, trei birouri electorale funcționează la limita capacitaților, ne străduim din răsputeri să facem față. Diaspora e înțelegătoare. Chiar și cu o organizare excelentă e tot mai complicat, e important totuși ca oamenii doresc să voteze, restul soluționăm”, au declarat reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova din Irlanda.

***

Și în Irlanda s-au forma rânduri la o secție de votare. Oamenii au venit de la prima oră să voteze, formându-se un rând de peste 200 de oameni.

Moldovenii s-au echipat cu măști și păstrează distanța sociale, măsuri impuse pentru a preveni răspândirea infecției cu virusul COVID-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!