La o secție de vot din orașul Vulcănești a fost înregistrat un caz în care membrii biroului electoral au scris într-o listă separată numele oamenilor care încă nu și-au exprimat votul. 

Incidentul a fost înregistrat de către primarul orașului Vulcănești, Victor Petrioglu, care este și reprezentant al „Partidului Nostru” condus de către candidatul la prezidențiale din partea acestei formațiuni, Renato Usatîi.

Victor Petrioglu presupune că această listă urma a fi transmisă Partidului Socialiștilor (PSRM), pentru ca reprezentanții acestei fracțiuni să asigură ulterior transportarea alegătorilor. Purtătoarea de cuvânt a PSRM Irina Astahova nu a răspuns la telefon pentru o reacție.

Incidentul a avut loc la secția de vot 36/27.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!