Candidatul independent la alegerile prezidențiale, Igor Dodon, susține în aceaste minute o conferință de presă. Acesta le-a mulțumit cetățenilor care au votat.

„Vreau să mulțumesc tuturor cetățenilor Republicii Moldova care au participat la alegeri astăzi. Indiferent pentru cine au votat. Vreau să vă mulțumesc pentru faptul că ați fost activi, atât în țară, cât și în afara țării. Acest lucru este foarte bun, pentru că ați dat dovadă de patriotism, în primul rând. Înseamnă că vă pasă de viitorul Republicii Moldova. În calitate de candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova vreau să mulțumesc cetățenilor care m-au susținut, pentru votul care mi l-ați acordat. Vreau să vă asigur că nu veți regreta pentru acest vot”, a declarat Igor Dodon.

Amintim că, astăzi au avut loc alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Secțiile de vot din țară s-au închis la 21.00. La acest scrutin electoral s-au înscris opt candidați.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!