Și la Roma moldovenii stau în rând pentru a vota la alegerile prezidențiale. Din imaginile video transmise de un concetățean de-al nostru se vede cum oamenii stau într-o coadă de mai mulți metri și așteaptă să intre în secția de vot.

În Roma, Italia sunt doar 2 secții de votare, ambele în același clădire, amplasate într-o suburbie. Din centrul Romei ca să ajungi acolo trebuie să schimbi 4 unități de transport. Rândul e foarte mare, alături e strada unde în continuu se circulă, condiții mizerabile”, este mesajul transmis de Tatiana în adresa redacției noastre.

Precizăm că mai multe secții din străinătate continuă să fie aglomerate. Conform MAEIE, situația până la ora 12:00, sunt operaționale toate secțiile de votare constituite în Europa și Asia. În următoarele ore, urmând să se deschidă doar 16 secții de votare din Statele Unite ale Americii și Canada.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!