/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ „Surprizele vor începe în jumătate de oră”. Candidatul Renato Usatîi, susține un briefing de presă

01 noiembrie 2020, ora 21:48

După închiderea secțiilor de vot, candidatul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a făcut primele declarații. Politicianul susține că este sigur că a obținut un rezultat bun în acest scrutin și că „surprizele vor începe în jumătate de oră”.

Renato Usatîi susține că rezultatele sondajelor care au fost făcute publice, în ceea ce-l privește, nu ar reflecta realitatea. Politicianul a menționat că potrivit informațiilor pe care le deține, în mai multe secții de votare din țară și de peste hotare a obținut și cel mai mare număr de voturi.

Sunt sigur că avem un rezultat foarte bun și surprizele vor începe în jumătate de oră”, a mai spus candidatul „Partidului Nostru”.

Și Renato Usatîi a constatat mai multe nereguli în procesul electoral și a menționat că a sesizat instituțiile responsabile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram