După închiderea secțiilor de vot, candidatul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a făcut primele declarații. Politicianul susține că este sigur că a obținut un rezultat bun în acest scrutin și că „surprizele vor începe în jumătate de oră”.

Renato Usatîi susține că rezultatele sondajelor care au fost făcute publice, în ceea ce-l privește, nu ar reflecta realitatea. Politicianul a menționat că potrivit informațiilor pe care le deține, în mai multe secții de votare din țară și de peste hotare a obținut și cel mai mare număr de voturi.

Sunt sigur că avem un rezultat foarte bun și surprizele vor începe în jumătate de oră”, a mai spus candidatul „Partidului Nostru”.

Și Renato Usatîi a constatat mai multe nereguli în procesul electoral și a menționat că a sesizat instituțiile responsabile.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!