Candidata Partidului Șor, Violeta Ivanov, susține că este sigură că rezultatele scrutinului prezidențial vor fi bune. Politiciana le-a mulțumit alegătorilor și susținătorilor care și-au dat votul în favoarea ei.

Vă mulțumesc pentru responsabilitatea de care ați dat dovadă, pentru faptul că nu sunteți indiferenți de soarta Republicii Moldova, pentru faptul că ați ieșit la vot și, în pofida, condițiilor climaterice mai puțin favorabile, v-ați prezentat într-un număr mare la vot.

Sunt sigură că rezultatele vor fi bune. Sunt sigură deoarece noi am avut cel mai puternic program, un program care este așteptat de întreaga societate”, a declarat Ivanov după ce s-au încheiat urnele de vot.

Potrivit rezultatelor preliminare, după procesarea a 79% dintre procesle verbale, Violeta Ivanov a obținut 7,715 din voturile alegătorilor, plasându-se pe locul patru după Igor Dodon, Maia Sandu și Renato Usatîi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!