/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

„Am așteptat să se încheie campania electorală”. Unul din liderii PUN părăsește rândurile partidului

missing
02 noiembrie 2020, ora 20:02

Prim-vicepreședintele Partidului Unității Naționale (PUN), Vlad Țurcanu, a anunțat în această seară să părăsește rândurile partidului și își încheie activitatea politică. Politicianul spune că a așteptat să se încheie campania electorală pentru a anunța acest lucru. Colegii de formațiune i-a anunat cum două zile.

Am așteptat să se încheie campania electorală ca să vă pot comunica tuturor că m-am retras din PUN și din activitatea politică. Sâmbătă mi-am înștiințat și colegii despre această decizie a mea pe care o luasem de ceva timp. Am vrut să arăt că n-are nicio legătură cu rezultatul electoral al candidatului PUN, ci cu lucruri care s-au petrecut mai înainte.Le mulțumesc tuturor oamenilor care au avut încredere în mine și îi rog să mă scuze pe cei pe care i-am implicat în treburi de care acum sunt nevoit să mă despart. Rămân, bineînțeles, în spațiul public, pentru a promova valorile în care cred și care fac parte din mine”, a anunțat Vlad Țurcanu pe o rețea de socializare.

Țurcanu a fost ales prim-vicepreședintele PUN la începutul anului.

Începând cu anul 2012, Vlad Țurcanu a deținut funcția de purtător de cuvânt și consilier pentru comunicare al președintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti. În perioada activității sale în aparatul prezidențial, Vlad Țurcanu s-a remarcat prin apariții destul de frecvente în care a prezentat poziția oficială a președintelui, Nicolae Timofti fiind uneori criticat pentru aceasta. Pe 21 ianuarie 2016 și-a dat demisia din calitate de purtător de cuvânt și consilier.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram