/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Câte blocuri din Capitală au fost deja conectate la agentul termic

missing
02 noiembrie 2020, ora 14:01

2250 din obiectivele din municipiu, care beneficiază de agent termic de la sursa centralizată, au fost deja fost conectate. Acesta reprezintă peste 50% din totalul de 4300 de obiective, informează Primăria Chișinău. 

Totodată, de încălzire beneficiază toate cele 134 de instituții de educație timpurie din capitală care activează în prezent, inclusiv instituțiile din Dobrogea și Grătiești, care au solicitat conectarea luni.

De asemenea, sunt conectate la sursa termică 86 de școli și licee din cele 135, iar instituțiile medico-sanitare publice din municipiu, 62 de obiective, beneficiază în totalitate de termie, inclusiv o parte din acestea dispun de centrale termice autonome.

Primăria Chișinău precizează că sunt deja conectate 571 de blocuri multietajate din totalul de 2730. Cele mai multe obiective conectate – 348 sunt blocuri municipale, 117 – ale Asociațiilor de Proprietari ai Locuințelor Privatizate (APLP), 55 – aflate în gestiunea Cooperativelor de Construcții a Locuințelor (CCL) și 51 de blocuri departamentale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram