Anunț important pentru șoferi. Strada Alexei Mateevici din Capitală, în perimetrul străzilor Vlaicu Pârcălab și Vasile Alecsandri, trebuie să fie evitată. 

Astfel, începând de astăzi și până pe 16 noiembrie 2020, va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexei Mateevici, în perimetrul străzilor Vlaicu Pârcălab și Vasile Alecsandri, în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din strada Vlaicu Pârcălab.

În aceste condiții, Inspectoratul Național de Patrulare solicită şoferilor să evite porţiunea de drum , să manifeste răbdare în trafic și să se conformeze indicațiilor agenților de patrulare pentru evitarea situaţiilor ce pot periclita siguranţa circulaţiei rutieră.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!