/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Cum ţi s-ar putea livra un exclusivist Bugatti dacă l-ai comanda inclusiv în Moldova

missing
02 noiembrie 2020, ora 10:43

Bugatti este una dintre companiile auto care produce maşini super sport exclusiviste şi pe care le livrează clienților săi nu chiar cum o face toată lumea. Deşi un proprietar s-ar afla la o distanţă de doar câteva sute de km, achiziţia sa oricum nu îi va veni pe o platformă deschisă.

Însă cum procedează Bugatti dacă are nevoie să ducă maşina la distanţe ceva mai mari, de exemplu peste ocean sau de la atelierul său din Franţa în Republica Moldova?

Pentru aceasta, bijuteriile de colecţie se împachetează bine în cutii speciale din lemn, se încarcă în avioane şi se transportă sigur pe calea aerului. Ulterior “cutiile cu cadouri” se transferă în remorci de autocamioane şi sunt duse la destinaţii. Vezi cum vin automobilele la un dealer de peste ocean, în SUA, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram