Bugatti este una dintre companiile auto care produce maşini super sport exclusiviste şi pe care le livrează clienților săi nu chiar cum o face toată lumea. Deşi un proprietar s-ar afla la o distanţă de doar câteva sute de km, achiziţia sa oricum nu îi va veni pe o platformă deschisă.

Însă cum procedează Bugatti dacă are nevoie să ducă maşina la distanţe ceva mai mari, de exemplu peste ocean sau de la atelierul său din Franţa în Republica Moldova?

Pentru aceasta, bijuteriile de colecţie se împachetează bine în cutii speciale din lemn, se încarcă în avioane şi se transportă sigur pe calea aerului. Ulterior “cutiile cu cadouri” se transferă în remorci de autocamioane şi sunt duse la destinaţii. Vezi cum vin automobilele la un dealer de peste ocean, în SUA, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!