Primăria municipiului Chișinău informează că din 02 noiembrie, a.c, în capitală începe înscrierea la grădiniță a copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 – 4 ani, care nu au frecventat anterior astfel de instituții. Anunțul a fost făcut de către viceprimarul capitalei, Angela Cutasevici, în cadrul ședinței operative.

În context, în anul de studii 2020 – 2021, municipalitatea își propune înmatricularea în instituțiile de învățământ a circa 8743 copii cu vârsta de 2 – 4 ani în 346 grupe după cum urmează:

– 7238 de copii în instituțiile de învățământ preșcolar din Chișinău repartizați în 289 de grupe;
– 1505 copii în instituțiile de învățământ preșcolar din suburbii repartizați în 57 de grupe.

În prezent, pe teritoriul municipiului Chișinău își desfășoară activitatea 162 de grădinițe. Totodată, trei instituții din suburbii își vor relua activitatea după finalizarea lucrărilor de reparație. Este vorba despre IET nr. 101 și 171 din Băcioi și IET nr. 193 din orașul Vatra.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!