Un foarte bine recunoscut Mercedes-Benz, deosebit de atrăgător și pe an ce trece tot mai rar găsit în stare bună, își va sărbători cea de-a treizecea aniversare în anul care vine – 2021. Prin urmare, primele exemplare S-Class din seria 140 vor fi eligibile pentru înmatriculare ca mașini clasice în Germania! Ce înseamnă asta?

Astfel de automobile vor putea trece printr-un proces special de reînregistrare, cu condiția ca starea generală a vehiculului să fie una bună. Cu cât e mai aproape de cea originală, cu atât mai bine. Rezultatele expertizei vor clasifica vehiculele drept bunuri istorice și culturale, iar acestea se vor putea înmatricula cu plăcuţe speciale locale care conţin litera “H” la final (de la termenul “historic), introduse în 1997.

Pentru mulți fani și proprietari de mașini clasice este ca o licență specială pentru mașinile de epocă. O astfel de licență specială poate fi chiar importantă în ceea ce privește decizia de cumpărare. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!