/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/DOC/ Cei cinci deputați, care au plecat de la Pro Moldova, creează o nouă platformă

missing
02 noiembrie 2020, ora 13:36

Cei cinci deputați care au plecat de la Pro Moldova, Sergiu Sîrbu, Grigore Repesciuc, Ruxanda Glavan, Elenora Graur și Corneliu Padnevici, au semnat pentru constituirea Platformei „Pentru Moldova”.

„Noi propunem spre semnare Convenția privind crearea Platformei parlamentare „Pentru Moldova” în vederea organizării unui dialog eficient și pentru coordonarea acțiunilor politice atât în Parlament, cât și în afara lui. Convenția privind crearea Platformei „Pentru Moldova” a fost semnată deja de grupul nostru parlamentar de deputați neafiliați. Aceasta poate fi semnată de către toți deputații, indiferent de apartenența politică actuală și viziunile politice”, a anunțat Sergiu Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

„Pentru a reanima Parlamentul, să-l impună să muncească, anunțăm că grupul nostru de deputați neafiliați am luat decizia de a ne formaliza într-un grup parlamentar distinct al deputaților neafiliați și lansăm următoarea inițiativă”, a mai explicat deputatul.

Amintim că cei cinci deputați au plecat din Grupul Pro Moldova și au anunțat că vor activa în calitate de deputați neafiliați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram